PROJECT: The Mulberry
LOCATION: North Wales

With its superb marina-side location, Robinson Brewery’s The Mulberry in Conwy, North Wales, was a worthy candidate for a major, five-month renovation programme. A new layout has increased dining and drinking areas, opened up the stunning views across the marina basin, and introduced a new first floor meeting and function room with a private bar and galleried seating area which makes it a perfect venue for weddings and similar gatherings.

The decor is a celebration of wood and Duncan Thorpe, the brewery’s senior designer, had a very specific colour in mind, eventually electing to visit our Carnforth showroom to see all the options in larger panels.

“The ceiling and floor look fantastic” Duncan Thorpe



Pin It on Pinterest

Share This
Massive clearance to make way for new stock: stunning wood from less than £10/m².   SHOP CLEARANCE
close
open