PROJECT: Highbury Hill
LOCATION: London
PRODUCTS USED: HW601 Oak Herringbone

Like many London families, for the owners of this four-story Victorian terraced property extending their living space at the expense of their garden made total sense. Bree Halligan Architects were appointed to provide a new open-plan kitchen and dining room, devising a single-height space with a frameless glazed side-return to create a courtyard-like outdoor area.

Internally “hardwearing materials were specified, as this is a large family that love entertaining and they wanted the interior to look better with age,” said Bree, hence light coloured brickwork, black painted timber and oak parquet flooring; from Havwoods, of course.

Pin It on Pinterest

Share This
Email Sign-up

Subscribe to our emails

Havwoods will use the information you provide on this form to send updates and marketing.
* indicates required












 

Send me emails *

 

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us. We will treat your information with respect. We use Mailchimp as our marketing platform. By submitting this form you acknowledge that this information will be transferred to Mailchimp for processing.

LATEST NEWS: Havwoods showroom opens in Manchester  Read more...