PROJECT:  Cancer Council
LOCATION: Australia, New South Wales
PRODUCTS USED: HW664 Europlank Oak Castle

Previously operating from two separate premises, the Cancer Council in Victoria, New South Wales, wanted 
to consolidate their staff into one building, facilitate collaboration between the staff and make the working environment as pleasant as possible by maximising the access to natural light and air. The new building covers six floors and includes a retail and cafe space, public zones and a number of different staff zones, and follows a natural theme with extensive use of Europlank Oak Castle on walls and ceilings, as well as floors.

Pin It on Pinterest

Share This
Email Sign-up

Subscribe to our emails

Havwoods will use the information you provide on this form to send updates and marketing.
* indicates required












 

Send me emails *

 

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us. We will treat your information with respect. We use Mailchimp as our marketing platform. By submitting this form you acknowledge that this information will be transferred to Mailchimp for processing.

LATEST NEWS: Havwoods showroom opens in Manchester  Read more...